Van liefhebbers voor liefhebbers

Dit is de website van twee vintage horloge liefhebbers. Om onze hobby leuk te houden moet onze verzameling helaas af en toe wat uitgedund. We hopen daarmee andere verzamelaars en liefhebbers natuurlijk weer blij te maken (en hun verzameling completer). We proberen zo nauwkeurig mogelijke beschrijvingen te maken maar mocht je specifieke vragen hebben over een horloge dan beantwoorden we die natuurlijk graag.

 

Het assortiment

Deze gaat vanaf de jaren 20 tot pak hem beet de jaren 80. Voornamelijk mechanisch met af en toe een leuke kwartshorloge of stemvork ertussen. De horloges zijn nagekeken en de meeste hebben nieuwe olie gekregen (tenzij anders vermeld). Sommigen hebben een complete servicebeurt ondergaan. Alle foto’s die je ziet zijn van de horloges zelf.

 

Te snel of te langzaam?

Houd er rekening mee dat oude mechanische horloges nooit zo nauwkeurig zijn als moderne kwarts. Een afwijking van 5 minuten per dag vinden wij acceptabel. Mocht het horloge meer afwijking hebben, dan staat dat nadrukkelijk in de beschrijving vermeld.

 

Verzending

Verzendkosten binnen Nederland staan bij het product vermeld en zijn doorgaans €7,75. Daarmee is het pakket verzekerd tot €500,-. Verkoop gaat alleen via deze website of op verzoek op de rikketik beurs. De prijzen staan vast.

 

Betaling

Dit kan via directe bankoverschrijvingen binnenkort ook via Paypall. U ontvangt van ons een bevestiging wanneer de betaling ontvangen is. Na ontvangst van het aankoopbedrag wordt het pakketje zo snel mogelijk en met handtekening voor ontvangst verstuurd. Uiteraard goed verpakt omdat het zonde is als er onderweg iets mee zou gebeuren.

 

Niet goed geld terug

Bij ons mag je tot 2 weken na ontvangst het horloge terugsturen. Ongeacht de reden. Is het een defect die niet in de beschrijving stond, dan betalen wij de retourzending, anders zijn de kosten voor de koper.


En voorderest

Wat een prachtige hobby is het, he?!


Nieuwsbrief

Winkelwagen  

Geen producten

0,00 € Verzendkosten
0,00 € btw
0,00 € Totaal

Prijzen zijn incl. btw

Afrekenen

PayPal